تزریق چربی که با نام‌های پیوند چربی یا جابه‌جاسازی چربی نیز شناخته می‌شود، چربی را از مناطقی که چربی اضافی دارند (محل اهدا کننده) به قسمت دیگری از بدن (محل دریافت کننده) منتقل می‌کند. این کار معمولا برای پر کردن مناطق کم حجم و همچنین برای صاف کردن چین و چروک‌ها انجام می‌شود.

از تزریق چربی می‌توان برای موارد زیر استفاده کرد:

چربی تزریق شده با لیپوساکشن از نواحی‌ای انجام می‌شود که دارای چربی اضافی نسبی (محل اهدا کننده) مانند شکم، باسن و ران هستند. این کار این مزیت را دارد که باعث لاغری نواحی اهداکننده می‌شود.

نکته مهم در این میان آن است که با این فرآیند تنها حدود 50 تا 60 درصد از چربی تزریق شده سالم می‌ماند، اما همان چربی تزریق شده، بدون هیچ ریسک و بدون هیچ پس‌زدنی به‌طور دائم در بدن ماندگاری خود را حفظ می‌کند. نتایج نهایی این تزریق چربی کاملا بی‌خطر و طبیعی هستند. بنابراین چربی به عنوان ماده پرکننده به صورت دائمی در بدن می‌ماند. با این حال، در مواردی که نیاز به بزرگ کردن حجم زیاد است، مانند سینه ها و باسن، ممکن است برای رسیدن به نتایج دلخواه سایز سینه یا باسن، نیاز به جلسات متعدد داشته باشید.

 

چه کسانی می‌توانند چربی تزریق کنند؟

برای اینکه کسی کاندیدای خوبی برای تزریق چربی باشد، باید معیارهای زیر را داشته باشد:

مراحل تزریق چربی

اگر فقط حجم کمی از چربی نیاز به انتقال داشته باشد، می‌توان این روش را تحت بی‌حسی موضعی یا بدون آرامبخش در یک روز انجام داد. برای حجم‌هایی که نیاز به انتقال چربی بیشتری دارند، ممکن است نیاز به بیهوشی عمومی و یک شب بستری شدن در بیمارستان لازم باشد.

برای راحت‌تر شدن تزریق چربی از طریق لیپوساکشن، به محل اهداکننده مخلوطی از مایع، مسکن و سایر داروها برای کاهش درد و خونریزی در طول فرآیند تزریق می‌شود. چربی با استفاده از پروب‌های مکش از طریق برش‌های کوچکی که به دقت زده می‌شود، مکیده می‌شوند. سپس چربی جمع‌آوری شده خالص شده و با استفاده از یک سوزن یا پروب از طریق برش‌های کوچک به قسمت‌های مورد نظر بدن تزریق می‌شود.

زخم‌های ایجاد شده از این روش معمولا کوچک هستند و به حداقل پانسمان نیاز دارند. در برخی موارد، ممکن است یک پانسمان یا بانداژ روی ناحیه پیوند زده شود تا از آن محافظت کند تا ماندگاری چربی زیادتر شود. با توجه به میزان چربی منتقل شده، مقداری درد، کبودی و تورم قابل انتظار است. به طور کلی، این روش در کمترین زمان و کمترین عارضه انجام می‌شود.

برای تضمین ماندگاری چربی، باید از فشار بیش از حد به ناحیه پیوند شده در طول دوره نقاهت و همچنین فعالیت شدید یا ورزش بیش از حد خودداری کنید. بخشی از چربی منتقل شده به مرور زمان جذب می‌شود و نتایج نهایی معمولا پس از 6 ماه قابل مشاهده است. اگر برای افزایش حجم قسمت‌هایی از بدن‌تان، تزریق چربی را انتخاب کرده‌اید، ممکن است برای رسیدن به اندازه دلخواه‌تان به چندین جلسه تزریق چربی با فاصله چند ماه از یکدیگر نیاز داشته باشید.

مزایا و معایب تزریق چربی

خوشبختانه تزریق چربی عوارض نادری دارد که اگر قرار باشد آن را نام ببریم، عبارتند از:

درباره معایب و عوارض احتمالی جراحی تزریق چربی می‌توانید به صورت شخصی با جراح پلاستیکتان مشورت کنید و نگرانی‌های خودتان را با وی در میان بگذارید و آن‌ها را برطرف کنید.

بعد از تزریق چربی به صورت چه بخوریم؟

 

مراقبت‌های قبل از تزریق چربی

تزریق چربی یک روش درمانی کمتر تهاجمی است. بنابراین، مراقبت‌های قبل از درمان زیادی ندارد. فقط چند نکته است که باید به آنها توجه کنید.

مراقبتهای بعد از تزریق چربی به صورت

در ادامه سعی می‌کنیم انتظاراتی که باید از تزریق داشته باشید و همچنین نحوه مراقبت از خود پس از درمان را به صورت مختصر بیان کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *